Vorige Artikel 9 van 11 Volgende

November 2019 Nieuwsbrief

Hier is de november Mailing!  Sinds de vorige mailing in oktober hebben we naast dat Sinterklaas in het land is, een aantal nieuwtjes.

independentcoffee.de
Om onze duitse klanten beter te kunnen bedienen, hebben we ook een duitse variant van de website gerealiseerd: independentcoffee.de


Brazil - Pinhalzinho

In 2004 heeft Sérgio Riccetto een klein stuk grond in Divinolândia city (São Paulo) gekocht. Op dit grondstuk stond een oude koffieplantage die eigenlijk verlaten was. Sérgio heeft de potentie van de plantage gezien en heeft alle oude koffiestruiken verwijderd van het grondstuk, waarna hij zelf opnieuw is begonnen op vier hectare. In 2006 is het eerste grondstuk aangeplant met de Red Catuaí varieteit met 4.800 bomen. In 2008 heeft hij de plantage uitgebreid met 4.200 stuks Mundo Novo en 6.200 van de Yellow Catuaí varieteit.

OriginBrazil
RegioSul de Minas, Mogiana
ProducerSérgio Luis Riccetto
Hoogte1250 to 1300m
VarietyYellow Catuaí, Red Catuaí and Mundo Novo
Processing MethodNatural

Een "creamy body", met hints van grapefruit, rietsuiker, witte druiven en een subtiele aciditeit.

Bekijk de koffie hier!


Sinterklaas' Choice

Een set van 4 verschillende 250g verpakkingen koffie. Je weet vantevoren niet welke koffie je gaat krijgen, want de goedheiligman zelf bepaalt welke koffies je krijgt. Verkrijgbaar in Espresso of filter/drip roast.

Bekijk Sinterklaas' Choice hier!

Andere geschenk-Ideeen voor de feestdagen:


Social media

Independent Coffee is op de volgende social media te vinden:

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss