HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@independentcoffee.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Uitzondering maatwerk
Producten die u via deze webwinkel koopt worden soms, nadat dit afgesproken is, op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Uitzondering verzegelde producten
Producten (zakken geroosterde koffiebonen) mogen retour als de verzegeling niet is verbroken.

 

Uitzondering houdbare producten
Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom in bepaalde situaties niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Herroepingsformulier
Vraag per mail naar ons herroepingsformulier om producten retour te sturen.

© 2019 - 2024 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel