Vorige Artikel 10 van 11 Volgende

Oktober 2019 Nieuwsbrief

Het is Oktober, de maand van Oktoberfest!
Sinds de officiele opening op 1 september hebben we een aantal nieuwtjes.

Social media

Independent Coffee is op de volgende social media te vinden:

Colombia Alto Cielo

Colombia - Alto Cielo

Deze natural processed koffie is in het assortiment gekomen door ons contact in Colombia, Frédéric Bertolone van Plurilateral Solutions. We kennen Frédéric al jaren en we zijn regelmatig op pad geweest naar cuppings, koffie evenementen etc. Hij is de schakel tussen de specialty coffee boeren in onder andere de Huila regio en specialy coffee branderijen in Europa.

Anyelo Sosa Gonzalez heeft zijn boerderij met de naam "Alto Cielo" dichtbij het dorpje El Cogoyo. Hij verbouwt al meer dan 15 jaar koffie waaronder Tabi. De varieteit Tabi, is beschikbaar sinds 2002 en is ontwikkeld om de ziekte "leaf rust" tegen te gaan in Colombia, en is een kruising van bourbon, typica en timor.  Natural processing en de tabi varieteit passen bijzonder goed bij elkaar. De naam Tabi betekent "goed" in een colombiaans dialect en reflecteert dan ook in de 'cupping score' van 88 .

Bekijk dit artikel hier!

 


 

Roasters ChoiceRoasters Choice

Een set van 4 verschillende 250g verpakkingen koffie. Je weet vantevoren niet welke koffie je gaat krijgen, want de roaster bepaalt welke koffies je krijgt. Verkrijgbaar in Espresso of filter/drip roast.

Bekijk de deal hier!

 Oktoberfeest Blend

In oktober staat heel Sittard en omstreken in het teken van het oktoberfeest. Independent coffee heeft in deze maand een bijpassende coffee blend. Past als espresso uitstekend bij Bratwurst en Pretzels en smaakt nog beter na de nodige pullen bier.  Als Americano is hij zeer geschikt voor "de volgende ochtend".

Een gebalanceerde koffie uit Colombia en Brazil, met hints van nootjes, caramel en cacao. 

Bestelbaar per 500 gram.

Bekijk dit artikel hier!

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss