Vorige Artikel 8 van 11 Volgende

December 2019 Nieuwsbrief

Sinterklaas is weer het land uit, de websites zijn in december stemming gebracht want kerstmis staat voor de deur!

Als eerste willen we iedereen heel erg bedanken voor de steun, de bestellingen en de interesse in ons tijdens de eerste paar maanden van onze onderneming.


Bestellingen December
Met de drukte rond de kerstdagen kan er wel eens een dagje vertraging in de verzending ontstaan bij onze leverancier. Natuurlijk hebben wij ook nog enkele dagen nodig voor het klaarmaken van de order. Het is daarom aan te raden om de kerstbestellingen uiterlijk dit weekend door te geven op independentcoffee.nl


Geschenk-Ideeen voor de feestdagen:

 

Set van 4 verschillende verpakkingen koffie. De kerstman bepaalt welke koffies je krijgt. De 500g variant wordt gratis thuisgestuurd.(klik)Een waardebon te besteden op onze website(s). Met een waarde van 5 tot 500 euro. (klik)

Het filterkoffie start-pakket. (klik)

  • Zakje Kenia Peaberry filterkoffie (€7,30)
  • Hario V60 Pour Over Kit - dripper + server + filters (€16,50)
  • Hario Skerton (€41,50)
  • Recept
  • Gratis verzonden!

Deze machines zetten met gemak dagelijks tot 70 koppen koffie, espresso, cappuccino of latte machiato, en zijn naast thuisgebruik uitermate geschikt voor kapsalons, kleine kantoren, of zelfs kleine evenementen. Door gebruik van onderdelen uit professionele machines, zoals een authentieke E61 Zetgroep, is deze machine goed om nog vele jaren mee te gaan terwijl deze de beste koffiespecialiteiten blijft produceren.

Kijk voor meer informatie: https://www.generationcoffee.nl

Amsterdam Coffee Festival

Op 14 en 15 maart 2020 is Independent Coffee met een stand aanwezig op het Amsterdam coffee festival. We delen stand R01 met onze partners Rehm&Co. Kom een praatje maken, met ons cuppen of ons supporten bij de cupping championships!

Kijk voor meer informatie op: amsterdamcoffeefestival.com


Social media

Independent Coffee is op de volgende social media te vinden:

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss