Vorige Artikel 11 van 11 Volgende

September 2019 De opening

Na maanden van voorbereiding, een ritje met de probat roaster langs de fabriek in duitsland voor reparaties, samples koffie bestellen, deze samples roasten en evalueren, hebben we eindelijk de opening van onze branderij kunnen vieren. In de pas geopende zaak van Rick (generationcoffee.nl) in Sittard hebben we onze droom werkelijkheid kunnen maken. We kunnen zelf aan de slag in onze specialty coffee branderij! Vrienden, familie, bekenden en andere contacten kwamen tijdens de opening langs om een kijkje te nemen in de zaak, en ook natuurlijk onze koffies te proeven.

Ook had deze dag nog een ander leuke verassing. Sebastiaan en Anika zijn al geruimte tijd zwanger, en het geslacht werd bekend gemaakt! Laurent wist als enige het geslacht van de baby en had een taart besteld in de bijpassende roze kleur!

Vanaf 15 augustus hebben we order geaccepteerd, dit gaf ons al een mooie start. Ook hebben we zelf de levering met koffiebonen in Hamburg afgehaald, om zeker te zijn dat alles klaar was op de grote dag.

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss