Vorige Artikel 2 van 11 Volgende

November 2020 Nieuwsbrief

Sinterklaas is in het land en de rest van de feestdagen van 2020 zijn in zicht! Het ging weer heel snel! We hebben wat nieuwtjes voor onze volgers en natuurlijk ook nieuwe koffie! uit Ethiopië, El Salvador en Guatemala!


Ons eigen 'Roast IT" magazine.

Mocht het je ontgaan zijn, we hebben ons eerste magazine uitgebracht (klik hier) Dit is erg goed ontvangen bij onze volgers en hieruit hebben we besloten om in ieder geval een tweede magazine uit te brengen. We zijn vergevorderd met ons tweede magazine dat helemaal in het teken staat van de feestdagen!


Drukte bij pakketdiensten

Het is druk bij de pakketdiensten. Erg druk! Onze transporteurs doen er gemiddeld langer over, dan bijvoorbeeld een jaar geleden om pakketten op de juiste plek te krijgen. Dit vanwege de corona drukte en de aankomende feestdagen. Om teleurstellingen te voorkomen willen we onze klanten vragen om tijdig te bestellen, of om rekening te houden met 1 of 2 extra dagen levertijd.


Nieuwe koffie!

Het inkopen van nieuwe koffies is een vrij moeilijk proces. De kwaliteit moet natuurlijk goed zijn, maar er zijn ook logistieke uitdagingen om de koffie op de plek te krijgen. Alles gaat moeilijker en duurt ook langer door covid19. Extra trots kunnen we daarom de volgende koffies toevoegen aan onze lijst:

El Salvador - La Reforma

Van deze koffie hebben we in 2019 de vorige oogst ook al weten te bemachtigen. Dit beviel zo goed, dat we dit jaar gelukkig de nieuwe oogst hebben weten te bemachtigen! Een complexe SL28 natural met een gouden kiwi zoetheid en een verfrissende granaatappel aciditeit.

Ethiopië - Guji Anasora

Eindelijk een koffie uit Ethiopie waar we zeer tevreden mee zijn. Een Typische natural met hints van rode bessen, bitterzoete chocolade en zoetheid van gedroogd fruit.

Guatemala - El Chapin

De achtergrondinformatie laat nog op zich wachten door de orkanen orkaan ETA and IOTA die momenteel het leven van de lokalen koffiecooperatieven overheerst. Over de smaak kunnen we natuurlijk wel al iets schrijven: een volle chocolade body met een vleugje caramel; een gebalanceerde aciditeit met apple hints.


Social media

Naast onze meertalige website is Independent Coffee Roasters is op de volgende social media kanalen te vinden:

Ook hebben we een Linktree pagina aangemaakt, welke handig is om in je favorieten te zetten:

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende nieuwsbrief!

Laurent en Sebastiaan

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss