Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Zomers Genieten

Blog: Zomers genieten

Je waant je op een hip terrasje. De zon brandt op je armen. Je krijgt een geweldig stuk gebak geserveerd, samen met die heerlijke koffie uit Ethiopië …. Maar wacht eens. Er staat dit jaar even niets op de agenda.

Uit onderzoek blijkt dat mensen dit jaar minder vakantieplannen (naar het buitenland) maken. Waarom zou je het dit jaar dan niet in eigen land of thuis naar je zin maken? Hang zelf je slingers op en geniet.

Goede koffie

Allereerst zorg je voor koffie die net zo lekker smaakt als op het hippe terrasje in Melbourne of New York. Of misschien wel zelfs beter. Want met de tips van de mannen van Independent Coffee zet je thuis of op je vakantie-adres in Nederland een kop kwaliteit filterkoffie zoals je hem nog nooit hebt geproefd. Er komt veel meer bij kijken dan je koffiebonen in het apparaat stoppen of je bonen malen. Dat is één ding dat zeker is. De koffie is absoluut bepalend, maar zeker ook het water. Had je nooit gedacht hè? Maar het is echt zo. Het is de moeite waard om het uit te proberen. Je wil niet meer terug. Wedden?

Hoge temperaturen

Op het moment van schrijven, breekt het weer alle records en tikken we waarschijnlijk de eerste hittegolf aan. Hoe lekker is het om dan een keer te genieten van een coldbrew? Sebastiaan deelt zijn favoriete recept met je link. Een liter van dit brouwsel, kun je zelfs 2 weken bewaren. Maar wedden dat hij dat niet gaat halen?

 

Als je thuisblijft en op zoek bent naar een leuke, nieuwe hotspot in Zuid-Limburg. Dan kunnen we je vertellen dat je bij Tableau in Heerlen ook zomers kunt genieten van onze koffie, onze koffiebonen en veel meer leuks. De dames Puck en Zindzi verkopen in de winkel tweedehands vondsten, decoratieve items, sieraden en kunst. Alles is geïnspireerd op de liefde voor interieur. In de lunchroom kun je terecht voor een lekker kopje koffie (!), een boterham of een stuk taart. Jippie. Wat een gave zaak. En ook Heerlen kan nu gaan genieten van onze koffie! Ze gaan 1 juli open.

Geniet van de zomer!

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss