Vorige Artikel 6 van 11 Volgende

Mei 2020 Nieuwsbrief

Je hebt er sinds Januari op moeten wachten, er is veel gebeurd bij independent Coffee Roasters en we hebben weer een leuk stukje geschreven voor jullie om dit met jullie te delen, want we hebben niet stil gezeten!
 


Kleine updates:

  • Op 7 februari zijn Sebastiaan en Anika ouders geworden van een gezonde dochter Charlotte! Iedereen maakt het goed!

  • De dag voor het Amsterdam Coffee Festival in maart werden de maatregelen ingesteld door de overheid. Dat was best een schok voor ons, die achteraf gelukkig goed heeft uitgepakt.  Alle koffie die we klaar hadden gemaakt voor het festival, hebben we diezelfde periode verkocht. Voorlopig staat het Amsterdam Coffee Festival op 11-12-13 september geplanned, helaas zonder de jaarlijkse koffie wedstrijden.

  • We zijn met independent coffee heel erg blij dat onze trouwe klanten ons zijn blijven steunen, zodat we deze periode (tot zo ver) zonder al te grote kleerscheuren doorstaan hebben. Bedankt!


Koffie nieuws!

De El Salvador - La reforma en de Colombia - Alto Cielo zijn helaas op. Deze zijn vervangen door:


Horeca Staffel:

We hebben de volgende drie koffies beschikbaar gemaakt voor horeca ondernemers. Ze zijn per 5 kilo beschikbaar in 500g of 1000g zakken. Neem gerust contact op voor meer informatie, voorwaarden en prijzen.


Thee

We hebben een thee lijn toegevoegd aan ons assortiment. Alle thee en infusion is ecologisch, zonder bestrijdingsmiddelen en chemicaliën geteeld. Bekijk hier onze thee


Verzendopties

Naast PostNL is het nu ook mogelijk om onze pakketten te ontvangen via DHL. Beide leveranciers leveren aan het huisadres of een pakketpunt dichtbij.


Reviews

We zijn heel erg blij met (positieve) reviews!


Social media

Independent Coffee is op de volgende social media te vinden:

© 2019 - 2021 Independent Specialty Coffee Roasters | sitemap | rss